Behöver du designa en logotyp snabbt?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Designa en logotyp online på bara några minuter
och ladda ner dina högupplösta grafiska filer från ditt användarkonto!
Skapa en gratis företagslogotyp - Skapa en gratis företagslogotyp
Logogenie ger dig ett gratis logotypdesignsystem online för att skapa logotyper med låg budget. Den kostnadsfria logotypdesignmotorn gör att du kan skapa logotyper utan att gå via ett designföretag.

Vårt mål är att ge små företag möjlighet att skapa logotyper med låg budget utan att förbise kvaliteten.

Med logogenine.net är det en barnlek att designa en logotyp med låg budget för ditt företag, prova det nu det är så enkelt !

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

BCS
« Webbplatsen för logotypdesign fungerar verkligen bra, jag hade inte mycket budget för min logotyp så detta var ett bra alternativ för mig, tack till hela teamet. »
PET FOOD
« Bra logotypdesigntjänst. Dessa online-verktyg är toppen av sortimentet och så enkelt och roligt att använda! bra jobb killar, kommer tillbaka snart. »
basestack
« Riktigt bra logotypikoner. Utmärkta designverktyg online. Jag kunde göra min företagslogotyp på några minuter. Jag rekommenderar definitivt denna webbplats. »
My Tricks Zone Official
« Tack för att ni var så snabba och för att ni hade en webbplats som var lätt att arbeta med. Jag tror att jag kan behöva den som en vektorbild, vilket jag av misstag inte lade till i min beställning. Hur ska jag göra för att få den nu? »
Champion's Foundation Trust
« Vilken fantastisk programvara för företagslogotyper, jag är mycket nöjd med resultatet :) »
PINK MEDIA
« Fantastiskt, tack till hela teamet för råd om hur jag ska utforma min företagslogotyp! »

Varför skapa en -logotyp med oss?

Din logotyp med bara några få klick
Glöm allt krångel med att gå via en webbyrå... Prova våra lättanvända designverktyg online och skapa en företagslogotyp själv på mindre än 5 minuter!
Ett enkelt verktyg som är anpassat till dina behov
Med våra verktyg för logotypdesign online kan du experimentera med olika ikoner, typsnitt och färger. Utforma din logotyp och hämta den från ditt konto.
Erfaren & pålitlig kundservice
Vår kundtjänst står till din tjänst! Kontakta oss gärna om din logotypdesign och få de råd du behöver av vår vänliga personal.
x