logo maker

En logotyptillverkare som är anpassad till dina behov

Vill du starta ett eget företag? Prova vår logotyptillverkare och skapa din logotyp online. Vår tjänst för logotypdesign är snabb och enkel att använda. Prova vår logotyptillverkare idag och skapa din logotyp på bara några minuter.
Skapa en logotyp med vår logotypmakare nu
Välj din bransch i listan nedan

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

THE
« Det är ett så enkelt och kreativt designverktyg, jag har kollat in andra logotypdesigntjänster online och den här sticker definitivt ut från resten! »
JINGTONGXIN TECHONLOGY
« Det ser fantastiskt gott ut! Jag förstår det nu! Filen är genomskinlig och den ser fantastiskt fin ut på min svarta bakgrund! Tack igen! »
KP
« Mycket snabb tjänst för affärslogotyper, kommer snart tillbaka för mer »
lotus
« Superduper webbplats för att designa logotyper med. Verktygen för logotyper online är verkligen praktiska och lätta att använda. Jag kommer tillbaka för att skapa en ny version av logotypen. »
Buildnivasa
« Utmärkt webbplats för logotypdesign online för personer som letar efter något enkelt och kreativt, tack för den fantastiska tjänsten! »
Crime Duniya
« Bra webbplats för att skapa företagslogotyper, tack för den fantastiska tjänsten, jag kommer att återkomma till den här webbplatsen. »
Börja utforma din logotyp
Skapa din logotyp på fem minuter
Det har aldrig varit så enkelt att skapa en logotyp. Med hjälp av vår logotyptillverkare kan du skapa din logotyp i 3 enkla och snabba steg.

Vår logotyptillverkare har nyligen genomgått stora uppgraderingar som inkluderar nya online-designverktyg, ett brett utbud av kvalitetslogotyper icônes och fler alternativ. Du får mer för pengarna när du laddar ner dina grafiska HD-filer!

Dessa alternativ inkluderar ett paket för sociala nätverk med allt du behöver för att skapa ett varumärke för dina profiler på Facebook, Twitter, Instagram... profiler, obegränsade ändringar som gör att du kan skapa olika logotypformat som du behöver för ditt varumärke utan extra kostnad. Det svartvita alternativet för specifika element som 3D-utskrifter, företagsstämplar och mycket mer.

Prova vår logotyptillverkare online och utform din logotyp på mindre än 5 minuter.
1. Ange dina företagsuppgifter

Ange först ditt företagsnamn och slogan. Välj din bransch och låt logotyptillverkaren göra resten.

2. Välj en logotypmall

Nästa steg är att välja en logotypmall. Tack vare logotypframställarens algoritmer kommer du att kunna välja mellan hundratals kvalitetslogotyper som är gjorda för dig.

3. Förhandsgranska och ladda ner din logotyp
.
När du är klar med att anpassa din logotyp med logotypframställaren kommer du att kunna se en förhandsgranskning och om du är nöjd med den kan du ladda ner HD-filerna.
logo maker tool
Extra alternativ:
Vektorformat:
Skaffa vektorformat (SVG, PDF) för din logotyp, dessa filer kan redigeras med program som Adobe Illustrator och Photoshop. Dessa högupplösta filer rekommenderas för marknadsföring och tryckning.
Format för sociala nätverk:
Filformat av din logotyp i perfekt storlek för dina profilsidor i sociala nätverk. Det här alternativet är praktiskt eftersom du inte behöver ändra storleken på din logotyp själv till den storlek som krävs för dina sidor i sociala nätverk.
Obegränsade ändringar:
Gör så många ändringar i logotypen som du vill: layout, färger, typsnitt och symboler. Det här alternativet är mycket praktiskt eftersom du kanske måste göra justeringar av din logotyp senare för marknadsföring och tryckning.
Svart & vitt Format:
Svarta och vita filformat av din logotyp i transparenta och färgade bakgrundsformat. Svartvita format är användbara eftersom du kan behöva använda dem för marknadsföring och reklam. 
Exklusivt alternativ:
Det här alternativet ger dig ensamrätt på din logotyp! Du får ett undertecknat avtal om upphovsrätt och din logotyp kommer också att tas bort permanent från vår webbplats. (Registrering ingår inte).
Personlig kundservice
Svarta och vita filformat av din logotyp i transparenta och färgade bakgrundsformat. Svartvita format är användbara eftersom du kan behöva använda dem för marknadsföring och reklam. 
Prova vår logotyptillverkare nu
x