Behöver du designa en logotyp snabbt?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Designa en logotyp online på bara några minuter
och ladda ner dina högupplösta grafiska filer från ditt användarkonto!
Skapa en företagslogotyp
Som företagare måste du låta folk veta att du finns.

Pengar kan vara ett problem eftersom ditt företag precis har börjat och du inte har en stor budget för att skapa din företagslogotyp.

Du kanske har kontaktat designbyråer, men logotypdesign är mycket dyrt och din budget är begränsad.

Logogenie är lösningen på alla dina behov, med våra online logotypdesignsystem kan du skapa kvalitetslogotyper för under 20 $ !

Du kan använda din logotyp för att skapa visitkort, brevpapper och andra företagsprodukter direkt på vår webbplats.

Vi har mycket konkurrenskraftiga priser för visitkort och brevpapper,

Skapa en företagslogotyp av hög kvalitet nu !

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

Career Tree
« Super snabb och enkel webbplats för att skapa logotyper online. Jag hade inga problem med att lära mig och verktygen var mycket professionella och användbara. »
Dr.Abdelmalek
« Riktigt kreativa ikoner på den här webbplatsen. Om du letar efter en häftig företagslogotyp behöver du inte leta längre. Det finns massor av ikoner att välja mellan. »
Concept
« Mycket intuitivt, mycket kreativt system för logotypdesign.Jag har tittat runt ett tag och jag måste säga att den här webbplatsen är bättre än alla andra! »
My Tricks Zone Official
« Tack för att ni var så snabba och för att ni hade en webbplats som var lätt att arbeta med. Jag tror att jag kan behöva den som en vektorbild, vilket jag av misstag inte lade till i min beställning. Hur ska jag göra för att få den nu? »
SODEX
« Mycket intuitiv webbplats med några fantastiska logotypmallar. Rekommenderas starkt, alla filer är i HD och paketet för sociala nätverk är mycket användbart. »
ARA.MARKTING
« Bra verktyg för att skapa enkla och snabba online-logotyper.Du behöver inga färdigheter här, webbplatsen visar dig massor av förslag, du kan lägga till din speciella touch med online-verktygen. »
Hadis H

Varför skapa en -logotyp med oss?

Din logotyp med bara några få klick
Glöm allt krångel med att gå via en webbyrå... Prova våra lättanvända designverktyg online och skapa en företagslogotyp själv på mindre än 5 minuter!
Ett enkelt verktyg som är anpassat till dina behov
Med våra verktyg för logotypdesign online kan du experimentera med olika ikoner, typsnitt och färger. Utforma din logotyp och hämta den från ditt konto.
Erfaren & pålitlig kundservice
Vår kundtjänst står till din tjänst! Kontakta oss gärna om din logotypdesign och få de råd du behöver av vår vänliga personal.
x